Hírek

A Zele-Bau Kft.-ről

1994. óta működő, 100%-ban magyar tulajdonú Társaságunk főbb tevékenységei közé tartozik az építőipari kivitelezés, vasúti karbantartás, kereskedelem. Székhelyünk, telephelyünk Kálban található. Kereskedőházunkban folyamatosan bővülő árukínálattal állunk Vásárlóink rendelkezésére, akár építőanyagra, szerszámokra, háztartási gépekre vagy kiegészítőkre, kerti bútorokra, kisgépekre, műszaki cikkekre, számítástechnikai termékekre legyen szükség. Gépparkunkat folyamatosan korszerűsítjük a piaci igényeknek megfelelően, munkagépeinkkel bérmunkát is vállalunk.

Hidegaszfalt-keverék garázsbejárókhoz, járdákhoz, kátyúzáshoz

BITU Master hideg kátyúzó keverék könnyen felhasználható hideg aszfalt, mely téli időszakban is megfelelő fedést biztosít a sérült útfelületeken.

A hidegaszfalt keverék kátyúba történő bedolgozás után akár már azonnal, pár órán belül forgalommal terhelhető, rugalmas, utántömörödő felületet biztosít.

X. Aranycsákány Krampácsverseny

A Magyar Vasúttörténeti Parkban június 8-án, szombaton hatodik alkalommal került megrendezésre a Pályavasúti Nap, amely minden évben a pályavasút egy-egy szakterületét mutatja be a nagyközönségnek. A Pályavasúti Nap keretein belül került megrendezésre a X. Aranycsákány Krampácsverseny. Ez hagyományosan az aljcsere, aláverés, vágányszabályozás embert próbáló fizikai munkáját és a munkaeszközeit mutatta be. A munkaterületek kisorsolása után az előkészítési munka következett. A csapatok a munkát a mozdony kürtjelére kezdték meg.